Sunday, September 13, 2015

BIKIN PANAS!! Penghinaan Alvin Tan Semakin MELAMPAU

BIKIN PANAS!! Penghinaan Alvin Tan Semakin MELAMPAU

Jumaat yang lalu negara Malaysia digemparkan dengan berita yang menyayat hati dimana satu tragedi runtuhan kren telah berlaku di Masjidil Haram.

Sehingga semalam, mengikut laporan yang dikeluarkan oleh Arab Saudi, dilaporkan seramai 107 kematian dan 238 kecederaan.

Allahurabbi! berita yang sungguh menyedihkan. Semoga ahli keluarga mangsa yang terlibat terus tabah menghadapi segala ujian darinya.

Dalam pada rakyat Malaysia sedang bersedih menerima perkhabaran itu, Alvin Tan sekali lagi timbul mencetuskan kontroversi hangat. Jika terdahulu dalam kesnya mengukir tatu Allah di paha yang jelas menghina agama Islam namun beliau kini sekali lagi bertindak melakukan hal yang sama menghina Islam!

Menerusi laman Facebook miliknya, Alvin Tan dilihat sungguh biadap dan semakin berani menghina agama Islam!
BIKIN PANAS!! Penghinaan Alvin Tan Semakin MELAMPAU
Penghinaan Alvin Tan...
107 umat Islam telah maut kerana kren pembinaan runtuh dan menimpa umat2 Islam yang sedang menunaikan haji di Mekkah. Kenapa Allah SWT yg Maha Besar dan Maha Berkuasa dan Maha Penyayang x mencegah kejadian tersebut? Curi tulang ke sadis ke x wujud sebenarnya?
‪#‎FikirFikirkanlah‬ ‪#‎AllahBacul‬
Memang tak sayang mulut betul! Yang peliknya orang macam ni masih lagi hidup kat atas bumi ni. Mungkin tunggu masa untuk Allah turunkan bala. Sama-sama doa semoga Alvin Tan insaf dan sedar akan perbuatannya!

BIKIN PANAS!! Penghinaan Alvin Tan Semakin MELAMPAU Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Media PenMerah

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.