Sunday, August 16, 2015

Lelaki Ini Ditinggal Isteri Gara-Gara Ukir Tatu Bentuk Kemaluan


Mungkin ada yang boleh terima dan mungkin ada yang tidak boleh menerima tindakan yang dilakukan oleh seseorang individu itu.

Begitulah yang dilakukan oleh wanita ini apabila dia nekad meninggalkan suaminya.

Semua ini berpunca daripada tindakan suaminya yang melukis tatu berbentuk kemaluan.

Akibat berang dengan tindakan suaminya, isteri kepada lelaki ini mengambil keputusan secara drastik meninggalkan suaminya.

Difahamkan, tatu itu dilukis ketika beliau sedang mabuk.

Isterinya, Samantha dilaporkan sangat terkejut dengan apa yang dilakukannya ketika bangun dari tidur pada keesokan paginya dan bertindak menghalaunya dari rumah.

Bukan itu sahaja, mereka sekeluarga terpaksa membatalkan percutian yang telah dirancang awal gara-gara tatu berbentuk kemaluan yang di bahagian peha Stuart.

"Isteri saya bencikannya (tatu). Bila difikirkan semula, saya tidak terkejut kerana ia merupakan tindakan paling bodoh yang pernah saya lakukan. 
"Selepas saya buat tatu, keesokan paginya isteri menjerit terkejut kerana terdapat 'kemaluan' yang besar di sebalik selimut. Dan ia adalah tatu di bahagian kaki saya.
"Ia berakhir begitu, dan isteri saya sekarang menghalau saya keluar dari rumah. Saya patut diperlakukan seperti itu,". Kata Stuart Valention. 
Alahaii, tak pasal-pasal kena tinggal kat bini. Semoga lelaki ini sedar dalam setiap tindakan yang dilakukan itu tak semua boleh diterima orang lain.

Lelaki Ini Ditinggal Isteri Gara-Gara Ukir Tatu Bentuk Kemaluan Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.