Monday, August 17, 2015

Azwan Ali Bikin Panas! Selar Bekas TPM Sebagai Duri Dalam Daging

Azwan Ali Bikin Panas! Selar Bekas TPM Sebagai Duri Dalam Daging

Memang tak hairan kalau setiap apa yang dilakuakn mahupun yang keluar dari mulutnya mencetuskan keadaan panas dan kontroversi. Azwan Ali atau dengan nama glamernya, Diva AA sekali lagi dengan beraninya menyelar tindakan bekas TPM negara, Tan Sri Muhyiddin Yassin yang dilihat seolah-olah menyerang serta menentang tampuk kepimpinan DS Najib.

Apa yang hangat lagi apabila Diva AA kesayangan ramai ini menyifatkan tindakan Muhyiddin seperti sebagai 'duri dalam daging' dan sangat berbahaya. Bukan itu sahaja, Diva ini dengan berani menggesa Muhyiddin untuk terus berhenti daripada meneruskan kegiatan beliau.

Azwan Ali Bikin Panas! Selar Bekas TPM Sebagai Duri Dalam Daging
Diva AA memuat naik kenyataan selarnya di Instagram.

TAK HABIS HABIS KE HULU KE HILIR ? #KESIANNNNNNN  THAT DAY SIAP BUAT PC ? "SAYA TERIMA DENGAN HATI TERBUKA " ! NOW ? dengan hashtag #KoDahKENAPE ? #STOPyourNONSENSE  DURI DALAM DAGING AMAT AMAT MERBAHAYA ! GET AWAYYYYY !

Amboi sangat mendalam dan pedas juga kata-kata bisanya itu. Harap-harap tak jadi satu kesalahan besar la yer yang boleh disamakan seperti tindakan Zuan Azmi sebelum ini hingga terpaksa meminta maaf. - Zuan Melodi Mohon Maaf Muat Naik Gambar Edit PM. 

Risau juga takut-takut boleh cetuskan idea terbaru netizen dan keyboar warriors untuk lakukan satu lagi troll. Siapa tahu kan, mereka-mereka ini idea memang kreatif! - Kelakar Ke? Respon Selamba Azalina Othman 'Troll' Gambar Dukung Azwan Ali.

Azwan Ali Bikin Panas! Selar Bekas TPM Sebagai Duri Dalam Daging Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.