Monday, July 27, 2015

Sweet! Zain Saidin Impikan Rozita Che Wan Hamil Lagi

Zain Saidin Impikan Rozita Che Wan Hamil Lagi

Sweet! Zain Saidin Impikan Rozita Che Wan Hamil Lagi

Pasangan romantis Zain Saidin dan Rozita Che Wan telah dikurniakan seorang anak perempuan yang begitu comel bernama Aaisyah Dhia Rana. 

Yang menariknya pelakon Zain Saidin telah meluahkan keinginan mahu menambah cahaya mata lagi walaupun isterinya Rozita Che Wan pernah berkata tidak mahu mengandung lagi dalam masa terdekat ini.

Zain Saidin Impikan Rozita Che Wan Hamil Lagi
Keluarga bahagia Zain Saidin dan Rozita Che Wan
“Kalau boleh memang saya nak tambah lagi anak. InsyaAllah ada rezeki. Memang Che Ta kata sebelum ini tak mahu mengandung lagi, tapi saya boleh pujuk Che Ta. 
“Ini Soal rezeki dan anugerah Tuhan. Takkan nak tolak tuah dan rezeki kalau boleh lahirkan anak yang cantik,”
Orang lelaki memang terlalu fanatik inginkan anak sehingga lupa akan kesakitan isteri dalam melahirkan seorang anak. Tetapi Zain Saidin sendiri tidak kisah akan jantina anak mereka walaupun Aaisyah Dhia Rana mendapat lebih perhatian dari saudara mara di kampung gara-gara kerana populariti puteri kesayangannya itu sehingga beliau sendiri dan Rozita Che Wan sendiri rasa terabai.

Semoga impian Zain Saidin untuk mendapat anak kedua akan tercapai dan Rozita Che Wan terbuka hati untuk mengandung sekali lagi. Semoga misi Zain Saidin berjaya! 

Sweet! Zain Saidin Impikan Rozita Che Wan Hamil Lagi Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.