Tuesday, July 28, 2015

Memalukan! Guru Wanita Didakwa Hisap Kemaluan Kanak-kanak 4 Tahun

guru wanita didakwa hisap kemaluan kanak-kanak 4 tahun

Memalukan! Guru Wanita Didakwa Hisap Kemaluan Kanak-kanak 4 Tahun

Sungguh tak terfikir dek akal fikiran dengan sikap manusia zaman kini. Amat memalukan! itulah yang boleh digambarkan dengan situasi yang berlaku. 

Seorang guru wanita telah didakwa menjadikan salah seorang pelajarnya yang berusia empat tahun sebagai tempat pemuas nafsu.

Difahamkan kejadian tersebut berlaku di salah sebuah Pusat Asuhan Tunas Islam (PASTI), di Kampung Mak Chili, Kemaman, Terengganu.

Guru tersebut dikatakan melakukan perbuatan terkutuk dan tidak bermoral itu di pusat asuhan terbabit pada 8 Julai yang lalu.

Ekoran itu, ibu bapa kanak-kanak terlibat telah membuat laporan polis setelah anak mereka menceritakan perbuatan gurunya itu ketika mangsa ingin mandi.

Selain didakwa menghisap kemaluan pelajarnya itu sambil melakukan $eks ringan, dalam masa yang sama guru terbabit dikatakan telah menyuruh pelajar berkenaan menghisap payudaranya sambil dia melakukan perkara yang sama kepada mangsa. 

Selain membuat laporan polis, ibu bapa tersebut turut memberitahu pihak pengurusan tentang hal tersebut supaya guru yang terlibat diambil tindakan.

Menurut ibu kepada mangsa, perbuatan guru berkenaan telah meninggalkan kesan terhadap pertumbuhan fizikal dan mental anaknya.

Memalukan! Guru Wanita Didakwa Hisap Kemaluan Kanak-kanak 4 Tahun Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.